Wie is Tadek Solarz

Oprechte interesse, nieuwsgierigheid en toewijding vormen de basis voor goed werk. Dat zie je terug in de kunst en de architectuur maar ook in de processen van het zakendoen en in de omgang met elkaar.

Met die basis kun je een lamp ontwerpen, een marketingconcept bedenken, een schilderij maken of een bedrijf bouwen. Het resulteert in creatieve oplossingen waarvan je voelt dat ze kloppen.

Practice what you preach, de combinatie van adviseren en zelf ondernemen is voor mij ideaal. De lessen die ik leer breng ik dagelijks in de praktijk met het besturen van de Creative Marketing Group Nederland. Marketing is mijn speelveld met een voorliefde voor business development, positionering, merkontwikkeling en design.

Ik help ondernemers en marketeers met hun positionering vraagstukken, marketing communicatie strategie en merkbeleid. Daarbij gaat het om het zoeken naar antwoorden op de centrale vraag. "Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw product kopen in plaats van het product van de concurrent".

Verwacht van mij geen ronkende presentaties of instant oplossingen. Als het gaat om een gesprek over de inhoud kun je me altijd bellen, een mailtje sturen kan natuurlijk ook, tadek@solarz.nl omdat ik van simpel houd.

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen